Skip to main content

En advokatbyrå med båda fötterna på jorden

Vi är en lyhörd advokatbyrå med båda fötterna på jorden som erbjuder juridisk rådgivning inom en mängd områden, både till företag och till dig som privatperson. Vi brinner lite extra för de gröna näringarna och har vår spetskompetens inom lantbrukssektorn. Våra advokater och jurister besitter expertkunskaper och erfarenheter inom många områden, alltifrån familjerätt och brottmål till affärsjuridik och rekonstruktioner.

För oss är det viktigt att vara nära våra klienter och vi vet att många som anlitar oss sätter stort värde på den personliga kontakten. Därför har vi satsat på många lite mindre kontor över hela landet, från Helsingborg i söder till Pajala i norr. Att ha en nära kontakt och hålla våra klienter uppdaterade under hela processen är för oss en självklarhet.

Till oss kan du komma om du eller ditt företag vill ha förebyggande juridisk rådgivning eller om du befinner dig i en domstolsprocess. Oavsett kommer vi göra vårt yttersta för att hjälpa dig på allra bästa sätt. Hos Agri Advokater är du i trygga händer.

Från och med nu byter vi namn till Agri Advokater.

Vi brinner lite extra för de gröna näringarna och har vår spetskompetens inom lantbrukssektorn. Därför är det ett naturligt steg att även vårt namn ska spegla vår inriktning.